Døgnrapport fra Østjyllands Politi tirsdag den 21. januar 2020


Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør

 

**

 

Den mobile politistation i Glesborg

Østjyllands Politis mobile politistation tager tirsdag til Glesborg, hvor betjentene Jens og Per står klar til at høre lidt om, hvad der sker i området og tage en snak med de lokale borgere. Alle er velkomne til at kigge forbi den mobile station, der som udgangspunkt vil stå i Glesborg mellem kl. 14-18.

**

 

Eftersættelse endte med adskillige sigtelser

Natten til tirsdag kl. 02.34 blev en patrulje på Viby Ringvej i Aarhus opmærksom på en bil, der passerede patruljebilen med meget høj fart. Betjentene vendte patruljebilen og kørte efter den anden bil for at få føreren til at standse. Det var føreren tilsyneladende ikke interesseret i, og han fortsatte ind på Aarhus Syd Motorvejen, hvor han satte farten endnu mere op.

Der blev sendt flere patruljer efter ham, mens han fortsatte med at køre alt for hurtigt ad Genvejen og svingede til højre for rødt lys. Han skred i den forbindelse ud i svinget, kørte venstre om helleanlægget og fortsatte herefter ad Møllebakken i Hasselager imod færdselsretningen. Føreren fortsatte med at køre med al for høj fart og kørte flere gange frem for rødt lys.

Da føreren kom til Beringsvej i Hasselager svingede han til venstre, hvorefter han mistede kontrollen over bilen og ramte kantstenen. Det fik ham til at sætte farten ned, så han slingrende fortsatte midt på vejen, inden han ved Hovvejen svingede til højre og standsede.

Den ene af betjentene løb hen til bilen og hev den 18-årige mandlige fører ud. Han blev anholdt og sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for tre gange at have kørt over for rødt lys, for at have kørt venstre om et helleanlæg, for kørsel uden førerret, for ikke at have anvendt sikkerhedssele, for narkobesiddelse og for narkokørsel.

**

 

Trailer med dyrt hundefoder stjålet

I tidsrummet mellem søndag kl. 14.40 og mandag kl. 08.00 har ukendte gerningsmænd brudt ind i en lagerhal hos Nordic Pet Group på Grenåvej i Skødstrup. Der var dog umiddelbart ikke stjålet noget fra lagerhallen, men en lukket bokstrailer, der holdt foran bygningen, var forsvundet. I traileren lå der, udover diverse butiksreoler og kæledyrsartikler, flere 4 kg-poser med dyrt hundefoder af mærket ziwipeak.

Østjyllands Politi opfordrer borgere, der måtte blive tilbudt at købe hundefoder af dette mærke, måske til en noget lavere pris end normalt, om at være opmærksomme. Har man mistanke om, at der kan være tale om noget af det stjålne foder, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Bokstraileren, der blev stjålet, har registreringsnummer CH5784 – hvis man ser denne trailer bedes man også kontakte politiet på telefon 114.

**

 

Snydt af udlejer

Østjyllands Politi blev mandag eftermiddag kontaktet af en 21-årig portugisisk mand og en fransk kvinde, der begge var blevet snydt af den samme udlejer. De havde begge været i kontakt med den samme mand, der udlejede en lejlighed i det centrale Aarhus. De havde begge indgået kontrakter og overført forudbetalt husleje på ca. 20.000 kroner.

Da de så var ankommet til Aarhus søndag, kunne de pludselig ikke få fat på udlejeren, og de kunne se, at den lejlighed, de troede, de havde lejet, var beboet af andre. De to lejere kendte ikke hinanden, men var kommet i kontakt med hinanden via Facebook, hvor de så kunne konstatere, at de var blevet snydt, hvorefter de begge kontaktede politiet.

**

 

Udsat for vold på Egå Marina

Mandag eftermiddag befandt en 44-årig mand sig på Egå Marina, og ved 16.30-tiden satte han sig ind i sin bil for at køre hjem. Manden har forklaret til politiet, at der i samme øjeblik kom en ukendt mand hen til ham og sagde, at han skulle komme ud af bilen.

Da manden steg ud af bilen fik han en knytnæve direkte i ansigtet. Det fik den 44-årige mand til at slå ud efter den anden mand, som han dog, ifølge sin forklaring, ikke ramte. Manden så nu, at der var en tredje mand, og da det nu var én mod to, valgte han at sætte sig ind i sin bil og køre fra stedet.

Manden der slog ham beskrives som:

 • Ca. 24-25 år gammel
 • Ca. 170 cm høj
 • Mørk i huden og med kort hår
 • Var iført en mørk hættetrøje

Den anden mand beskrives blot som mørk i huden.

Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

**

Flæskestegen fik lidt for meget

Mandag kl. 12.27 blev Østjyllands Politi kaldt ud til Husarvej i Randers NØ, hvor der var en del røg i en opgang. Det viste sig dog, at der blot var tale om en flæskesteg, der havde fået lige rigeligt med varme.

**

Færdsel

Mandag kl. 08.38 skete der et færdselsuheld på Nordre Strandvej i Risskov. En 59-årig kvindelig bilist kom kørende ad Brovej, da hun i krydset ved Nordre Strandvej kørte frem for ubetinget vigepligt og kørte ud foran en 70-årig kvinde, der kom kørende på cykel. Den kvindelige cyklist faldt ned på bilens kørehjelm og videre ned på jorden. Hun kom dog ikke umiddelbart alvorligt til skade. Den 59-årige bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Mandag kl. 12.48 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, for kørsel i frakendelsestiden og for narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Ryhavevej i Hasle, Aarhus V. Bilens 23-årige kvindelige ejer blev desuden sigtet for at have overladt førerretten til en person uden kørekort.

Mandag kl. 13.30 blev to mænd, begge 37 år, sigtet for overtrædelse af bekendtgørelsen om slæbning af køretøjer, da den ene i en varebil på Djurslandsmotorvejen ved Skødstrup slæbte den andens varebil, uagtet at bilen ikke var godkendt til det.

Mandag kl. 16.21 skete der et færdselsuheld på Tebbestrupvej i Randers SV. En 39-årig mandlig bilist, der kom kørende fra Høvevejen overholdt ikke sin vigepligt i krydset og kørte ud foran en 34-årig mandlig cyklist. Cyklisten blev kørt til skadestuen for at blive behandlet for mindre knubs. Den 39-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Mandag kl. 20.39 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Gudrunsvej i Brabrand.

Mandag kl. 23.39 skete der et færdselsuheld på Stationsvej i Nimtofte. En 54-årig mandlig bilist bakkede ud fra en p-plads og ramte først en parkeret bil, herefter kørte han ind i et stengærde, hvorefter han, på et punkteret dæk, kørte over i modsatte vognbane og ind over fortovet ved Stationsvej, hvor han ramte ind i et hushjørne hvorefter bilen standsede som følge af de skader, den havde fået. Manden var ikke spirituspåvirket, men han blev kørt med ambulance til sygehuset, da der var mistanke om, at mandens kørsel skyldtes helbredsmæssige årsager.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt 10 indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 • På Skovbakkevej i Grenaa begået mellem søndag den 19/1 kl. 22.00 og mandag den 20/1 kl. 02.00
 • På Stokkebro i Grenaa begået mellem fredag den 17/1 kl. 15.00 og mandag den 20/1 kl. 07.00
 • På Elstedvej i Terp, Aarhus N begået mellem fredag den 17/1 og søndag den 19/1
 • På Asylgade i Odder begået mandag den 20/1 mellem kl. 11.30 og 11.35
 • På Parkvej i Mørke begået mandag den 20/1 mellem kl. 13.00 og kl. 13.05
 • På Viggo Stuckenbergs Vej i Aarhus V begået mandag den 20/1 mellem kl. 08.10 og kl. 15.05
 • På Engdalsvej i Odder begået mellem fredag den 17/1 kl. 07.10 og mandag den 20/1 kl. 16.00
 • På Bredkær Vænge i Egå begået mandag den 20/1 kl. 12.00 og kl. 17.00
 • På Axel Kiers Vej begået mellem tirsdag den 14/1 kl. 16.00 og mandag den 20/1 kl. 16.00
 • På Engdalsvej i Odder begået mellem lørdag den 11/1 og mandag den 20/1 kl. 18.00
Kilde: Ingen kilde