Nyt fra Egå i politiets døgnrapport

Profilbillede

Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i politikredsen i dag. 

**

 

Afspærring af vej i Viby på grund af undersøgelser i drabssag 

Østjyllands Politi foretager torsdag nogle opmålinger og undersøgelser på Søndervangs Allé i Viby i forbindelse med efterforskningen af drabet på en 21-årig mand i sidste måned. 

I den forbindelse vil en mindre del af Søndervangs Allé i et tidsrum omkring kl. 12.45-14.00 være delvist afspærret ud for tankstationen OK omkring krydset ved Ringvej Syd, hvor drabet fandt sted. I et kortere tidsrum vil strækningen være helt lukket, mens politiet arbejder på stedet. 

Af hensyn til efterforskningen ønsker Østjyllands Politi ikke at oplyse nærmere detaljer om undersøgelserne. 

”Vi vender hver en sten for at opklare den her drabssag, og undersøgelserne torsdag er blot ét af rigtig mange efterforskningsskridt, vi har foretaget siden den 8. marts, hvor vi fandt den 21-årige dræbt. Vi har ikke foretaget anholdelse i sagen endnu, men efterforskningen skrider godt frem, og vi gør alt, hvad vi kan for at finde frem til gerningsmanden, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen.   

Østjyllands Politi beklager de trafikale gener, som undersøgelserne på Søndervangs Allé kan medføre. 

**

Brand i villa i Fårup

Politi og brandvæsen rykkede onsdag kl. 10.36 ud til en brand i en villa på Storegade i Fårup. Brandvæsnet fik slukket branden, der var opstået i tagkonstruktionen – formentligt i forbindelse med noget renovering. 

Ingen personer kom noget til, men der skete store skader på huset. 

**

 

Lugt af hash førte til ransagning og sigtelse

En patrulje, der egentlig var i færd med at tjekke en knallert på en adresse i en lille by lidt nord fra Randers, kom pludselig på en anden opgave, da de bemærkede en lugt af hash. 

Lugten kom fra det hus, betjentene stod ud for, og de besluttede sig for at aflægge stedet et besøg. 

På adressen traf de en 29-årig mand, som fik at vide, at patruljen ville ransage hans hjem. 

Under ransagningen fandt betjentene noget skunk og et væksttelt med flere skunkplanter, ligesom der også blev fundet digitalvægte. På baggrund af fundene blev den 29-årige anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 


**

 

Patrulje opdagede hashhandel på gaden

Et par civilklædte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje gik onsdag kl. 19.00 på Slotsgade i Randers C, da de fik øje på, hvad lignede en handel med stoffer mellem to mænd. 

Mændene stod og udvekslede noget, da patruljen henvendte sig og visiterede dem. En 19-årig mand havde en kniv, nogle kontanter og flere salgsposer med hash på sig, og han blev derfor anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven. 

Den anden person, en 21-årig mand, havde en enkelt klump hash på sig, som han formentligt lige havde købt. Han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Kastede stoffer ud af vinduet og blev anholdt

En patrulje ville onsdag kl. 21.00 foretage en rutinekontrol af nogle mænd i en bil på Grønnegade i Aarhus C, men inden de nåede hen til bilen, smed en af passagerne en pose ud af vinduet. 

Betjentene kiggede i posen, der viste sig at indeholde noget hash. Patruljen visiterede efterfølgende mændene i bilen, og den 25-årige mand, som havde kastet posen, havde nogle tusinde kroner i kontanter på sig. De fleste af pengene blev beslaglagt, og den 25-årige blev sigtet for salg af euforiserende stoffer.  

**

 

Fandt piller og hash i bil

Det endte med flere sigtelser, da en patrulje natten til torsdag kl. 00.32 standsede en bil på Skanderborgvej i Viby. I bilen sad en gruppe mænd, der alle blev visiteret, da betjentene havde mistanke om, at de havde stoffer på sig. 

En 17-årig ung mand blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash og skunk på sig. En 47-årig mand havde en del Tramadol-tabletter på sig, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Under visitationerne blandede en 22-årig mand sig gentagne gange i politiets arbejde, og det endte med, at han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 10.56 skete der et færdselsuheld på Strandgade i Grenaa. En 77-årig mandlig cyklist foretog et venstresving ind foran en bil ført af en 58-årig mand, som ikke kunne nå at bremse. Cyklisten blev ramt og væltede, men han kom umiddelbart ikke noget til. 

Onsdag kl. 10.57 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Eghøjvej i Egå. En 89-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte en bil ført af en 20-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 89-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. 

Onsdag kl. 12.17 skete der et færdselsuheld i krydset Viborgvej/Fynsgade i Randers NV. En 55-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil ført af en 32-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 55-årige blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Onsdag kl. 21.26 blev en 28-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i Aarhus N. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Trankær Vænge i Tranbjerg begået tirsdag d. 26/4 mellem kl. 11.00 og kl. 13.00
På Sejrøgade i Aarhus C begået onsdag d. 27/4 mellem kl. 11.15 og kl. 15.00

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi