Kilde: Politiet - Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: Nyt fra Egå - søndag den 26. april

Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fremstilling


Der sker i dag i Retten i Randers kl. 1030 fremstilling af en 46-årig mand, der sigtes for grov vold, ulovlig indtrængen, hærværk og trusler. Den 25-årige mand begik overtrædelserne på en adresse i Mørke sidste weekend lørdag d. 11/4-20 og har været eftersøgt af politiet siden da.
Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre, hvorfor der ikke er yderligere kommentarer til sagen for nuværende.


Der sker i dag i Retten i Århus kl. 1000 fremstilling af en 31-årig mand, der sigtes for voldtægt mod en 25-årig kvinde. Voldtægten er sket i et samlivsforhold.
Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre, hvorfor der ikke er yderligere kommentarer til sagen for nuværende.Østjyllands Politi modtog i nat kl. 0155 anmeldelse via 112 om alvorligt færdselsuheld på Brunhøjvej i 8881 Thorsø.
Ved ankomst til stedet kunne det konstateres at der var tale om 5 unge mennesker som var kommet til skade ved et solo-uheld. En 16-årig pige var kommet alvorligt til skade og blev kørt til Skejby Sygehus i kritisk tilstand.
Østjyllands Politi har foretaget afhøringer af vidner ligesom vi i samarbejde med en Bilinspektør har foretaget undersøgelser af uheldsstedet og uheldskøretøjet.
Føreren af køretøjet er rutinemæssigt testet for §53/§54 – spiritus/narkokørsel.
Tilstanden på den 16-årige pige er stadig kritisk.

Der er i går aftes lavet 2 sigtelser for overtrædelse af reglerne om forsamlinger af mere end 10 personer. Resten af personerne på stedet undløb. Det skete på Tronholmen i Randers, som i flere omgange var et sted, vi var udfordret på grund af mangel på respekt for situationen.

Færdsel


Der skete et færdselsuheld lørdag d. 25/4, kl. 00:34, da en 18-årig kvindelig bilist kørte galt, mistede herredømmet over bilen, der efterfølgende landede på taget. Ingen personskade. Uheldet skete på Molsvej, 8410 Rønde.

Lørdag d. 25/4, kl. 22.55 blev en 37-årig mandlig bilist i personbil anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Nordre Ringgade, 8200 Aarhus N

Søndag d. 26/4, kl. 01.33 førte en 23-årig mandlig bilist personbil på Snogebæksvej, 8210 Aarhus V uagtet, at han var påvirket af euforiserende stoffer.

Lørdag d. 25/4, kl. 18.18 førte en 23-årig mandlig bilist personbil på Vestre Ringgade, 8000 Aarhus C uagtet, at han ikke havde førerret.

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Hørhavevej, 8270 Højbjerg begået lørdag d. 25/4 kl. 04.53.
På Gyldenrisvej, 8240 Risskov begået søndag d. 26/4, kl. 02.14.

Mød redaktionen

Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Lærke Kartvedt laerke@vores-mediehus.dk
Ønsker du at at bidrage til vores Egå?

Som frivillig redaktør får du mulighed for at bidrage med artikler, moderere indhold, udvælge lokale personligheder og på mange måder bidrage til vores lokale samlingspunkt. Der er helt frivilligt – og uforpligtende