Kilde: Politiet - Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: Nyt fra Egå - torsdag den 23. april

Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ikke planlagt nogen fremstillinger i grundlovsforhør

 

**

Mand i kritisk tilstand efter brand i lejlighed

Østjyllands Politi modtog onsdag aften kl. 20.23 anmeldelse om en brand i en lejlighed i Aarhus Nord. En 62-årig mand blev af brandvæsnet reddet ud af lejligheden og branden var kl. 22.00 slukket. Den 62-årige blev fløjet til Rigshospitalet for behandling af sine skader, og er i kritisk tilstand.

Østjyllands Politi undersøger brandårsagen, men umiddelbart er der ikke noget, der tyder på en kriminel handling.


**

Designerstole stjålet fra kirke i Sporup

Østjyllands Politi modtog onsdag kl. 19.05 anmeldelse om et indbrud i Sporup Kirke. En borger opdagede en mand og en kvinde, der var ved at læsse flere designerstole fra kirken ind i en varevogn. Borgeren fulgte efter varebilen og alarmerede politiet, men mistede efter noget tid varebilen af syne.

Manden beskrives som:

  • 40-45 år
  • Østeuropæisk af udseende
  • Rund mave
  • Blå, grå og grøn fleecejakke
  • Sorte bukser
  • grøn kasket
  • Kørte i en hvid Opel Vivaro varevogn med høj kasse med rustne fælge

Flere patruljer søgte i området, hvor anmelderen havde mistet varebilen af syne, og fandt varevognen ved forsamlingshuset i Linaa.

Politiet efterforsker sagen, og hører gerne fra vidner, der kan have set noget i området omkring enten kirken i Sporup eller forsamlingshuset i Linaa, på tlf. 114.

 

**

Mand forsøgte at knuse telefoner ved anholdelse

En patrulje fra Østjyllands Politi blev onsdag kl. 23.09 opmærksomme på en 31-årig mand under en rutinepatrulje i Randers C. Da patruljen henvendte sig til den 31-årige, smed han med det samme en pose fra sig og forsøgte at knuse sine mobiltelefoner ved at kaste dem hårdt ned i jorden. I posen, den 31-årige havde smidt på jorden, og på manden selv, fandt betjentene en større mængde hash fordelt i flere end 100 salgsposer.

Ved efterfølgende ransagning af den 31-årige lejlighed blev der fundet yderligere en stor mængde narko. Den 31-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

**

Mindre mængde hash fundet i lejlighed

Specialpatruljen var onsdag aften på besøg i en lejlighed på en adresse i Randers. Her fandt de en mindre mængde hash, og den 33-årige mand, som har bopæl på adressen, blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko.

 

**

25-årig sigtet for narkobesiddelse

En 25-årig undlod onsdag aften omkring kl. 22.20 at åbne døren, da specialpatruljen kom på besøg på hans adresse i Randers. Patruljen måtte derfor bryde døren op til lejligheden, hvor den 25-årige befandt sig. Ved ransagning blev der fundet en mængde hash, og den 25-årige blev derfor sigtet for besiddelse af narko.

**

Røgudvikling på produktionsskolen i Aarhus

Østjyllands Politi var onsdag kl. 14.46 til stede på Aarhus Produktionsskole, hvor der var kraftig rødudvikling fra stueplan. Det viste sig, at nogle håndværkere havde været i gang med at brænde pap, og at røgen stammede derfra.

 

**

Hash og peberpray fundet i standset bil

En 26-årig mand blev natten til torsdag kl. 01.05 anholdt og sigtet for besiddelse af narko, da han blev standset i en rutinekontrol på p-pladsen ved Bernhard Jensens Boulevard i Aarhus. Da betjentene rettede henvendelse lugtede der kraftigt af hash fra bilen, og ved visitation fandt man en mindre mængde hash og en ulovlig peberspray. Den 26-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

 

**

Færdsel

Onsdag kl. 07.22 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Vennelystvej og Haraldsvej i Randers, hvor to biler ført af hhv. 40-årig kvindelig bilist og en 32-årig kvindelig bilist stødte sammen. Ifølge vidner på stedet overså den 40-årige kvinde øjensynligt den 32-årige kvinde, og foretog et venstresving ind foran den 32-årige kvindes bil. Den 40-åriges bil trillede ved sammenstødet rundt og landede på taget. Den 40-årige blev kørt på hospitalet til undersøgelse, men kom ikke umiddelbart alvorligt til skade.

Onsdag kl. 07.52 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Lyngbyvej og Århusvej i Trustrup på Norddjurs, da en 38-årig kvindelig bilist blev blændet af lavthængende sol og derfor overså en lastbil, ført af en 62-årig mand, og ramte den, da hun ville svinge til venstre. Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade.

Onsdag kl. 17.37 blev en 21-årig mandlig bilist sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Grovbakkevej i Randers. Den 21-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret og for at nægte at opgive sit navn til politiet.

En 23-årig mandlig bilist blev onsdag kl. 19.40 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Sønderhøj i Viby. Den 23-årige blev desuden sigtet for besiddelse af narko.

Onsdag kl. 20.56 skete der et færdselsuheld På Bøgevej i Hadsten, da en 25-årig mandlig motorcyklist mistede vejgrebet på grund af glat belægning og kurede ind i en parkeret bil og trailer. Den 25-årige kom ikke umiddelbart alvorligt til skade ved uheldet.

 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

  • På Birkevej i Randers begået mellem søndag den 19/4 kl. 12.00 og tirsdag den 21/4 kl. 11.00

 

Mød redaktionen

Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Lærke Kartvedt laerke@vores-mediehus.dk
Ønsker du at at bidrage til vores Egå?

Som frivillig redaktør får du mulighed for at bidrage med artikler, moderere indhold, udvælge lokale personligheder og på mange måder bidrage til vores lokale samlingspunkt. Der er helt frivilligt – og uforpligtende