Borgermøde: seniorboligprojekt

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
Linnea Werge

Borgermøde i Gl. Egå Forsamlingshus den 16. september kl. 19.00. Emnet er seniorboligprojektet ” SeniorBo ”. Programmet er som følger:

• Velkomst v. Rådgiver Børge Sørensen.

• Gennemgang af projektet v. Rådgiver Børge Sørensen og Michael Bredgaard, Bredgaard Invest.

• Indlæg af Anette Poulsen, Byrådsmedlem S og Michael Krogh Hansen, Byrådsmedlem S.

• Debat og spørgsmål.

Projekt SeniorBo

SeniorBo er et projekt som handler om at skabe nye energivenlige seniorboliger i Gl. Egå.

Vi arbejder på at opføre SeniorBo på markarealet ved Stendigevej syd for Gl. Egå kirke, og projektet forventes at være særligt interessant for lokale seniorer, som gerne vil fraflytte en større bolig til et nyt og mindre boligfællesskab, hvor vedligeholdelsen er minimal, og hvor man har mulighed for at præge fællesskabet og samtidig blive boende i Gl. Egå.

Der er på nuværende tidspunkt ingen seniorboligområder lokalt i Gl. Egå, og derfor kan man blive nødt til at flytte fra området, hvis man ønsker en mindre bolig.

Når seniorer flytter til en mindre bolig bliver flere velholdte parcelhuse sat til salg, og dermed kan Gl. Egå trække flere unge familier til lokalområdet.

Idéen er at der opføres forskellige typer og størrelser af boliger i form af fritliggende boliger, dobbelthuse og rækkehuse på ca. 85 – 125 m2, med 1-3 værelser, egen have, carport, fælleshus samt store grønne fællesarealer. Projektet henvender sig til både ejere og lejere.

Der er ingen tilmelding.

Er der spørgsmål kontaktes:

Børge Sørensen tlf.: 21 76 73 17, E-mail bks.52@hotmail.com.

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.