Døgnrapporten i Egå: lørdag den 13. november

Profilbillede

Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mand måtte en tur i detentionen efter besøg på en bar

Natten til lørdag kl. 01.47 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en bar i Storegade i Randers, hvor dørvagterne havde tilbageholdt en mand, der havde været involveret i et slagsmål på baren.

Da patruljen ankom til stedet, blev flere vidner afhørt. Den 28-årige mand blev anholdt, sigtet for vold og måtte overnatte i detentionen. Ingen kom til skade som følge af episoden.

 

**

 

En anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen

Lørdag kl. 03.45 var en patrulje udenfor en bar på Store Torv i Aarhus, idet der havde været tumult på stedet. En 18-årig ung mand blev i den forbindelse tilbageholdt og sigtet for restaurationsloven.

Under politiforretningen rettede en 33-årg henvendelse til patruljen og blandede sig i deres arbejde på stedet, samt råbte ukvemsord, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden, hvorfor han fik lov at overnatte i detentionen.

 

**

 

Færdsel

Fredag kl. 17.29 blev 63-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje ved Vesterled Haveforening på Åbyvej i Åbyhøj.

Fredag kl. 10.03 blev en 35-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel samt kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Gunnerupmosevej i Randers SØ.

Fredag kl. 15.40 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nordjyske Motorvej ved Randers SV.

Lørdag kl. 00.50 blev en 48-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Åhavevej i Viby.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse.

På Nordvestpassagen i Århus N begået fredag d. 12/11mellem kl. 17.00 og kl. 23.00
På Skæring Havvej i Egå begået fredag d. 12/11 mellem kl. 07.30 og kl. 19.30


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi