Døgnrpport fra Østjyllands Politi søndag den 2 februar 2020


Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Uddrag af Døgnrapporten for Østjyllands Politi søndag d. 2. februar 2020


Østjylland politi fremstiller i dag kl. 10 i retten i Aarhus en 21-årig mand for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg. Politiet har ikke yderligere til sagen.

Kvalificeret vold

Søndag kl. 00:43 blev en 25-årig mand udsat for kvalificeret vold på Stavnsvej i Tilst. Forurettede blev overfaldet af 3 maskerede mænd som tildelte ham to knivstik. Gerningsmændene flygtede herefter fra stedet i ukendt retning. Forurettede blev efterfølgende behandlet for sine knivstik, som ikke er livstruende.

 

Overfald - Røveri

Lørdag d.1/2 kl. 19.40 havde en 59-årig kvinde havde søgt hjælp på Færgekroen på Søgade i Grenaa, da hun var blevet overfaldet i baggården ved sin bopæl. Den 59-årige kvinde blev overfaldet i baggården ved sin bopæl af to mænd. Kvinden blev trukket ned fra trappen, hvorved hun faldt og slog sig. Hun blev efterfølgende tildelt et slag i hovedet af en af gerningsmændene. Kvinden fik sparket efter en af de to mænd, og var derefter løbet ind i huset og ud af fordøren. Kvinden løb herefter efter hjælp. Gerningsmændene havde efterfølgende været i forurettedes hjem, hvor de havde åbnet flere skabe og skuffer.

Gerningsmændene beskrives som:
A: Mand, dansker, ca. 30 år, 170-175 høj, robust type
B: Mand, dansker, ca. 165 høj, bar briller og hue.

Brand


Lørdag d. 1/2 kl. 16.55 opstod der brand i en lade på Forten i Ulstrup. I laden, som lå ca. 20 meter fra stuehuset, var der ild i en dieseltank samt en traktor.
Ingen fare for personskade.


Søndag d. 2/2 kl. 02.57 opstod er brand 3 haller med metalskrot på et forbrændingsanlæg på Ølstedvej i Århus N. Branden gav en del røgudvikling og lugtgener i området. Branden blev slukket her til morgen kl. 0700.
Årsagen til branden undersøges nu af politiet.


FærdselLørdag d. 1/2 kl. 07.35 skete der et færdselsuheld på Århusvej i Grenaa da en 36-årig mandlig bilist kørte i nordlig retning, og kørte over i modsatte vejbane, hvor han påkørte en 75-årig mandlig bilist frontalt med store skader på begge køretøjer til følge. Den 36-årige blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Der skete ingen alvorlig personskade.

Lørdag d. 1/2 kl. 10.33 blev en 42-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Vennelystvej i Randers SØ.

Lørdag d. 1/2 kl. 13.40 blev en 17-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.

Lørdag d. 1/2 kl. 14.45 skete der et færdselsuheld på Hammershusvej i Århus V da en 24-årig kvindelig cyklist ikke overholdt sin ubetingede vigepligt, og i den forbindelse blev påkørt af en 68-årig mandlig bilist, som kom kørende fra højre.

Lørdag d. 1/2 kl. 15.44 blev en 47-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel samt kørsel uden førerret, da han blev standset af en Søndergade i Hadsten.

Lørdag d. 1/2 kl. 16.39 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Skalhøjvej i Kolind.

Lørdag d. 1/2 kl. 17.42 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Park Allé i Århus C.

Lørdag d. 1/2 kl. 18.26 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nordbyvej i Viby J.

Søndag d. 2/2 kl. 00.44 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i Hadsten.

Søndag d. 2/2 kl. 01.41 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Østerbrogade i Grenaa.

Søndag d. 2/2 kl. 01.59 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Carl Krebs Vej i Århus N.

Søndag d. 2/2 kl. 04.22 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Havnevej i Grenaa. Bilen kørte desuden med stjålne nummerplader.

Indbrud


Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Gentoftevej i Århus C begået søndag d. 2/2 kl. 01.58


Kilde: Ingen kilde