Erfaren optiker åbner Nyt Syn i Egå

Optiker Eva Rasmussen åbner sammen med sin mand Anders Godtfred-Rasmussen Nyt Syn i Egå (Foto: Epicent Public Relations A/S)
Profilbillede
dato

Optiker Eva Rasmussen åbner sammen med sin mand Anders Godtfred-Rasmussen Nyt Syn i Egå den 21. august. Parret har fokus på den personlige og unikke kundeoplevelse samt skræddersyede synsløsninger.

Mandag den 21. august slår Nyt Syn Egå dørene op for første gang på Skæring Strandvej 3 i Egå, hvor butikkens indehavere, ægteparret Eva Rasmussen og Anders Godtfred-Rasmussen, står klar til at give kunderne en personlig og individuel service.

Nyt Syn er en 100 procent dansk, frivillig kæde bestående af selvstændige optikere, der ejer og driver deres egne butikker. Eva Rasmussen glæder sig derfor til selv at udstikke kursen for butikken. Hun har arbejdet i branchen i 20 år, senest som medejer af Nyt Syn i Farsø, og kommer derfor med stor faglig erfaring til opstarten af den nye butik.

– Jeg brænder for at yde nærværende og personlig service, og jeg bruger den tid, der skal til, for at mine kunder får den bedste oplevelse i butikken. Nyt Syn-kæden deler de samme værdier, så ved at være med i Nyt Syn kan jeg drive min butik på den måde, jeg gerne vil, til glæde og gavn for kunderne. Samtidig kan jeg få hjælp og sparring fra Nyt Syns kædekontor, når jeg har brug for det, siger Eva Rasmussen.

Med placeringen i Egå vil indehaverne, der selv bor i nærområdet, sikre aarhusianerne en bedre adgang til skræddersyede synsløsninger, og så er der gratis parkering lige uden for butikken.

Præcision, tryghed og dansk design
Nyt Syn har et tæt samarbejde med ZEISS, der både leverer førsteklasses brilleglas samt det højteknologiske måleudstyr, der benyttes af optikerne til synsundersøgelsen. 

– Synet har stor betydning for vores livskvalitet, og derfor er det afgørende, at synsundersøgelsen udføres med stor præcision og grundighed. Jeg har gode erfaringer med ZEISS, som tilbyder de nyeste innovative glasløsninger. Det er virkelig gode brilleglas, fordi jeg kan tilpasse ZEISS-glasset helt præcist til den enkelte kundes syn, siger Eva Rasmussen og tilføjer:

– Jeg giver mig tid til at lære kunderne og deres behov at kende, så de føler sig set og er trygge, men også så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige synsløsning til det menneske, der sidder over for mig.

Nyt Syn Egå tilbyder brillestel fra en række af de mest fremtrædende danske brillebrands som Lindberg, Fleye, Ørgreen og ProDesign samt moderne kontaktlinser med høj komfort.

– Jeg er specielt optaget af danske brilledesigns, som jeg kan stå inde for, men der kommer også en række udenlandske brands i butikken som Tom Ford og ZEISS’ egne stel, hvor kvalitet er i højsædet, udtaler Eva Rasmussen.

Glæder sig til samarbejdet
Administrerende direktør i Nyt Syn Danmark, Søren Pedersen, ser frem til åbningen af Nyt Syn Egå. 

– Vi har haft et fantastisk samarbejde med Eva i butikken i Farsø, og vi kender hende som en særdeles kompetent optiker med stort fokus på personlig service og kunderådgivning, så vi glæder os til åbningen af butikken i Egå, siger  Søren Pedersen. 

Kilde: Epicent Public Relations A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.