Flere og flere østjyder finder vej til KJvin i Sabro

I KJvin's showroom er der altid gode vine på hylderne (Foto: KJvin)
Profilbillede
dato

Det seneste år for Karsten Jensen og KJvin har været et år, der har stået i udviklingens tegn. Man har opdateret og udvidet, men har samtidigt også kunne mærke, at kunderne har færre penge mellem hænderne. I denne artikel ser Karsten tilbage på det seneste år i Sabro-virksomheden.

Blandt de positive historier har Karsten Jensen oplevet, at flere og flere østjyder har fået øjenene op for showroomet på Stillingvej. Her får de en service, der er ud over det sædvanlige, hvilket er blandt fokuspunkterne, fortæller Karsten:

“Igennem det seneste år har flere fra Østjylland fundet ud af, at de kan komme forbi vores showroom i Sabro hver fredag eftermiddag og få god vejledning til køb af vin. Og selvfølgelig kan de også købe vine hos os der. Det får vi mange positive tilbagemeldinger på, hvor folk siger, at de synes, de får en god og personlig vejledning. Det er også et af vores helt store fokuspunkter.”

Men der er ikke kun dejlig vin på hylderne. For som sloganet hos KJvin lyder: “Mere end bare vin.” Derfor skete der også ting på spiritusfronten:

“Derudover er vi rigtigt gode til at lave gaveløsninger, hvor vi kan tilpasse gaven til præcis det, som kunden ønsker. Sidst på året udvidede vi også vores udvalg af gode spiritusprodukter, så vi nu kan tilbyde endnu flere varer, når man skal have en god aften.”


Karsten kan godt fornemme, at kunderne passer bedre på deres penge (Foto: KJvin)

Gode vine fra 11 forskellige lande
KJvin's hjemmeside har også været igennem en opdatering, for at gøre det nemmere og hurtigere for kunderne. Herinde kan man se det brede sortiment, som hele tiden udvider sig. KJvin fokuserer på at følge med tidens trends. Karsten har erfaring i at udvikle nytænkende produkter og starte nye produkttyper i Danmark.

Derfor holder virksomheden altid øje med trends både i Danmark og i resten af verden, og er altid klar til at være med på enhver ny bølge.

“Vi har opdateret vores hjemmeside, så den har fået et væsentligt pænere design samt det er nemmere og hurtigere at handle der. Derudover har vi igen videreudviklet vores sortiment, så vi kan tilbyde gode vine til gode priser fra 11 forskellige lande pt.”


Ejer og direktør, Karsten Jensen, udenfor KJvin på Stillingvej 107 i Sabro (Foto: KJvin)

Mange virksomheder har af gode grunde kunne mærke konsekvensen af krisetiden, og det har Karsten også. Men selvom kunderne har øget bevidsthed omkring økonomien, så står KJvin stadig klar til at finde den rigtige flaske vin - for god vin behøver ikke være dyr.

“Vi har godt kunnet mærke, at der er meget snak om krisetider. Vi mærker flere folk, som passer bedre på pengene og derfor køber mindre vin eller billigere vin. Vi ønsker stadig at hjælpe folk med at finde et godt glas vin, også selvom det måske skal være lidt sjældnere eller til en lavere pris, og da vi har vine i rigtigt mange prisniveauer, finder vi som regel en løsning.”

Vi ser frem til, hvad det næste år bringer for Karsten Jensen og KJvin. Du finder KJvin i Sabro på adressen Stillingvej 107.

Derudover kan du besøge KJvin's webshop på deres hjemmeside, eller læse mere omkring nyheder på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: KJvin ApS