Havrum, beliggende ved Egå Marina, er kendt for sin udsøgte madlavning og uforglemmelige smagsoplevelser. Denne efterårsaften byder restauranten på en menu, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer.
MenuenGæsterne kan se frem til en gastronomisk oplevelse med en tre-retters menu. Forretten består af en cremet jordskokkesuppe med stegt jomfruhummer og grøn urteolie, serveret med hjemmebagt surdejsbrød.
Hovedretten byder på langtidsstegt sødmælksculotte af kalv med trøffelsauce, sprøde og bløde pommes duchesse, knoldselleripuré med røget marv og sæsonens grillet grønt.
Til dessert serveres en lækker Baked Alaska med bund af mazarin, æblesorbet, karamelsauce, Calvados og marengsovertræk. For dem, der foretrækker et vegetarisk eller vegansk alternativ, er dette også muligt ved forudgående aftale.
Praktiske oplysningerDato: Søndag den 20. oktober 2024
Sted: Havrum, Egå Havvej 31, 8250 Egå
Entré: 75-399 kr
Kontakt: Restauranten kan kontaktes for vegetariske/veganske alternativer på tlf. 44103710 eller info@havrum.dk.
Arrangør: Gastro Week i samarbejde med Avisfordele og JFM
Bemærk, at din billet kun gælder for den valgte dato og tid, og du skal fremvise den ved ankomst. Billetter kan ikke refunderes, og tilkøb er kun gyldigt ved køb af en Gastro Week menu.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her