Havnebistroen er meget mere end et sommer-spisested

Foto: Bistroens Facebookside . Udsigten fra bistroens udearealer
Profilbillede
dato

Jeanett har ikke altid drømt om, at hun skulle være bestyrer af en bistro.
Det er en drøm, der er blevet skabt for hende, men som hun i dag er rigtig glad for at være med i. 

Hun blev faktisk en del af denne drøm mere eller mindre ved et tilfælde.

“Jeg er egentlig uddannet klinikassistent, og jeg havde lige afsluttet et vikariat, inden jeg gik på barsel med min førstefødte, så jeg havde ikke rigtig noget at vende tilbage til.
I mellemtiden havde min far fundet den virksomhed, der i dag er Havnebistroen, og spurgt, om jeg ville være en del af den.”

Lige pludselig skulle Jeanett og hendes far derfor have Havnebistroen op at stå.
Der var ingen af dem, som havde prøvet at være i restaurationsbranchen før, så det var helt nyt for dem begge.
De blev dog hurtigt enige om, at det skulle hedde en bistro og ikke en restaurant.

“Vi var begge enige om navnet, Havnebistroen, da vi gerne ville sætte forventningerne lavt, så folk gik derfra overrasket over, hvor godt det havde været."

Jeanett fortæller:

"Derudover så ville vi gerne have, at folk følte, at de fik noget for deres penge.
Det har resulteret i, at vi er blevet kendte for vores store portioner, hvor der sjældent er plads til en dessert."

Havnebistroen ligger, som navnet tyder på, smukt ved havnen og med udsigt til Mols bjerge. Det gør dog også, at det er meget sæsonpræget.
Jeanett og hendes far fandt hurtigt ud af, at det ikke var en mulighed at fyre alle deres medarbejdere, når det blev vinter.

Derfor måtte de finde en anden løsning.

“Vi startede med at holde lukket i januar, men i dag holder vi faktisk åbent hele vinteren. Det har vi kunnet gøre ved at have en række loyale kunder, der stadig kommer om vinteren.
Derudover så slår vi os også op på vores takeaway om vinteren, som folk kan bestille og komme ned og hente hos os.

Bistro-bestyreren fortsætter: "Til sidst er vores medarbejdere også klar over, at de har en stille vinter, men så er de også klar til at give den fuld gas, når det bliver sommer.”

Selvom havnebistroen kun har været der i seks sæsoner, så er Jeanett og hendes far ikke bleg for at tænke større.

I dag har de også et ishus, der er hænger sammen med bistroen. Ligesom med bistroen, så slår ishuset sig også op på, at folk skal have noget for pengene.
Derudover så har de denne sæson lavet en strandbar, der har åbent fredag og lørdag. 

“Vores nyeste tiltag er en strandbar, der serverer sommerdrinks. Vi har fået lagt en sandstrand derude, så folk rigtig kan føle sommerstemningen med fødderne i sandet.”

Du kan følge Havnebistroen på Facebook eller besøge dem på Egå Havvej 45. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Havnebistroen