Kunstgræsbanen holdes lukket

Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra HEI FodboldafdelingKære alle


Kunstgræsbanen er nu blevet aflåst, og må ikke benyttes, før vi åbner op for vintersæsonen.


Når vi vælger at lukke kunstgræsbanen ned er det fordi vi ønsker at mindske sliddet på banen. Normalt ville banen have været lukket af, når forårssæsonen går i gang, men i år har været speciel på grund af Corona. Og vi har efter sommerferien haft behov for at holde banen i drift, indtil vi fik kridtet vores græsbaner op. Det er nu sket, og derfor kan vi give kunstgræsbanen ro.

I vil kunne se, at enkelte kampe vil blive afviklet på kunstgræsbanen. Dette vil ske, såfremt vi ikke kan få banefordelingen til at gå op, og det vil kun ske undtagelsesvist. I vil muligvis også kunne se, at nogle mindre grupper træner på banen. Dette vil kun være tilladt for grupper, som har lejet kunstgræsbanen.

Kunstgræsbanens driftsøkonomi er baseret på to væsentlige forudsætninger:

·       at banen kun benyttes halvdelen af året

·       at banen udlejes ca. 150 timer pr. år

Der hensættes årligt et beløb til nyt kunstgræstæppe til banen og størrelsen på opsparingen er forudsat, at vi har ca. 10 år til at spare op til nyt græs. Bruger vi banen hele året vil græstæppet skulle skiftes tidligere, og det tillader vores opsparing og klubbens økonomi ikke. Derfor er vi nødt til at give banen pauser.

Det koster mange penge at holde kunstgræsbanen i drift. Der er udgifter til materiel (traktor, redskaber mv.), materialer (granulat, salt mv) og drift (snerydning mv.). Disse udgifter er i tillæg til de udgifter, der er ved at drive den øvrige del af HEI Fodbold og det har klubben ikke råd til medmindre vi skaffer ekstraordinære indtægter i form af sponsorater og indtjening fra udlejning. Vi har budgetteret med at banen skal udlejes min. 150 timer pr. år og med de fortsat flere kunstgræsbaner der etableres, er vi nødsaget til at udleje banen på de tidspunkter, hvor den efterspørges. Derfor vil I kunne se banen benyttes, selvom den er lukket for klubbens egne spillere.

Vi vil i den kommende periode – og inden kunstgræsbanen igen åbnes - indføre mulighed for at booke banen online. Indtil dette er sat i drift kan leje af banen ske ved henvendelse til Jan Elmstrøm Blaabjerg. Skulle I have kendskab til nogle, som kunne ønske at tegne et sponsorat i HEI Fodbold, kan Jan også kontaktes for yderligere information herom.

Vi håber (og forventer 😊) opbakning bag ovenstående fra alle trænere, spillere og forældre i HEI Fodbold, så vi sammen kan passe på vores fantastiske kunstgræsbane.

Venlige hilsner

Bestyrelsen HEI Fodbold

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder HEI Fodboldafdeling.
Kilde: HEI Fodboldafdeling