Margueritten Grill & Café: Det ikoniske spisested langs Margueritruten

Margueritten Grill & Café blev totalrenoveret i 2019, og kan i dag byde gæsterne velkommen i flotte, nye lokaler (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Skødstrup har sit eget ikoniske spisested, Margueritten Grill & Café, der drives af den dedikerede ejer Henrik Harmsen. Restauranten har en unik historie og er blevet et populært stop for rejsende på Margueritruten. De seneste par år er der tilmed sket meget nyt på den populære destination, og det har ikke gjort stedet mindre interessant.

Margueritten Grill & Café fik sit navn tilbage i 1991, da dronning Margrethe II indviede Margueritruten, en 4.218 km lang rute opkaldt efter dronningens yndlingsblomst.

Ruten er markeret med brune skilte prydet med margueritblomsten og fører bilister gennem landets smukkeste vejstrækninger og omkring 200 af Danmarks mest kendte seværdigheder og attraktioner.

Beliggende på Margueritruten, har Margueritten Grill & Café opnået status som et populært stop for rejsende, der ønsker at nyde en lækker madoplevelse.

Margueritten Grill åbnede sine døre tilbage i 1991 og blev et populært spisested i Skødstrup. I 2019 blev den oprindelige bygning revet ned, og Margueritten Grill blev genåbnet som Margueritten Grill & Café med en større plads til siddende gæster.

Under ombygningen blev der fokuseret på udviklingsmuligheder og tilføjet en take-away-luge. Nu kan gæsterne nemt bestille mad hjemmefra, springe ventetiden over og afhente deres mad direkte fra lugen i deres bil.

Overtagelse af sushilokaler har givet muligheder
Margueritten Grill & Café har altid været kendt for at servere klassiske retter af høj kvalitet, men som noget helt nyt har de fået muligheden for at gå mere utraditionelt til værks.

I juni 2023 overtog 'Margueritten' det ekstra køkkenområde, hvor tidligere Bar Sushi lå, og udvidede sit sortiment med salater og fiskeretter. Nu kan gæsterne nyde lækre små forretter, poke bowl-salater med kylling og fisk, stjerneskud, rejecocktail og et bredt udvalg af sushi.

Det ekstra køkkenområde beskæftiger to fuldtids sushi-kokke med 16 års erfaring, der sikrer, at sushiretterne er af høj kvalitet til rimelige priser. For eksempel kan man få en sushi-menu med 18 stykker til kun 149 kroner.

Det ekstra køkken er åbent hver dag fra kl. 16:00 til 20:30 (fra kl. 12:00 fredag og lørdag).

Som noget nyt kan Margueritten Grill & Café nu også levere sushi til forskellige arrangementer såsom konfirmationer, studenterfester og firmafester.


Ved minigolfbanen er der gratis parkering og en legeplads til de små. Her er caféborde hvorfra der tilbydes tallerkenretter, is, pølser, øl, vand og burger. (Foto: Margueritten Café & Grill)

Familievenlig restaurant med mulighed for mere end bare mad
Margueritten Grill & Café er en hyggelig og familievenlig restaurant med plads til 40 spisende gæster indendørs og 50 udendørs. Ud over spisemulighederne tilbyder stedet også en minigolfbane med 18 huller, der giver mulighed for sjov og konkurrence for både børn og voksne. 

Minigolfbanen rummer blandt andet Danmarks største minigolf-loop på to meter, samt en model af Storebæltsbroen, der strækker sig over otte meter. Vinderen af minigolf vinder desuden en gratis is.

Og så er der naturligvis den velkendte restaurant. På Margueritten Grill & Cafe laver de både gammel dansk mad, burger og fiskeretter til en fornuftig pris.

På grill-siden af menuen kan gæsterne nyde retter som danske kartofler fra lokale landmænd, dansk krogmodnet oksekød, kyllingenuggets fra danske gårdkyllinger, hjemmelavet sovs og ikke mindst minimum tre meter dansk flæskesteg - hver dag!

Gæsterne er selv aktive deltagere i måltidet. Man henter selv drikkevarer og bestiller maden ved disken, hvorefter man selv tager sin tallerken med retur til afrydningsstationen. Denne selvbetjening bidrager til, at restauranten kan servere gode råvarer til rimelige priser.

“Gæsterne skal have lidt mere end de fortjener“
Personalet hos Margueritten Grill & Café består af unge mennesker med et stort hjerte og en vilje til at give gæsterne en god oplevelse.

Henrik Harmsen, ejeren af Margueritten Grill & Café, tror på, at gæsterne skal have lidt mere, end de fortjener, da det er essensen af god service.

“Har man spørgsmål eller ønsker, så spørg endeligt. Vi tror på, at gæsterne skal have lidt mere end de fortjener. Det er nemlig god service. Lever vi ikke op til din forventning, så kom op og snak med os. Vi vil gerne løse udfordringen nu og her og give jer en god oplevelse – i morgen er det for sent,“ lyder det fra Henrik.

Din hjælpende hånd til næste arrangement
Hvis man planlægger at afholde en fest eller et arrangement, kan man kontakte Margueritten Grill & Café, der har en bred erfaring med at arrangere og tilpasse menuen til enhver lejlighed.

Fra august 2023 vil de også tilbyde et lukket lokale, hvor man kan holde sin egen fødselsdag, privatfest eller arrangement. Det lukkede lokale er gratis at leje og har plads til 20 personer på terrassen.

Den eneste betingelse for at booke det er, at der er mindst 15 personer til spisning. Menuen og drikkevarerne kan tilpasses i samarbejde med personalet for at skabe den perfekte oplevelse.

Margueritten Grill & Café i Skødstrup er mere end bare en restaurant. Det er et sted, hvor gæsterne kan nyde lækker mad, konkurrere i minigolf og fejre særlige begivenheder.

Med sin historie, dedikerede personale og fokus på kvalitet og service har Margueritten Grill & Café formået at skabe en oplevelse, der får gæsterne til at vende tilbage.

Du finder meget mere om Margueritten Grill & Cafe på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Margueritten Grill & Café