Margueritten Grill & Café har udvidet: Nu kan du nyde sushi og andre fiskeretter i de skønne, vanlige omgivelser

På det seneste er meget af tiden gået med at udvide - og det gælder både restauranten og menukortet (Foto: Margueritten Grill & Café)
Profilbillede
dato

Siden sommerferien har Margueritten Grill & Café i Skødstrup budt gæsterne velkommen med en række spændende nye tiltag. Med et nyt køkken og en udvidet menu har den populære restaurant taget oplevelsen til nye højder.

I juli måned overtog Margueritten sushi-køkkenet, og det har ført til en spændende opdatering af menuen med lækre sushi, men også mere klassiske fiskeretter som Stjerneskud og Rejecocktail, samt de populære poke-bowl salater.

Ejer Henrik Harmsen er begejstret for den positive modtagelse af de nye menuer:

“Vores gæster har taget rigtig godt imod vores nye menuer, og nu er der noget for ALLE,” siger han med glæde i stemmen. Fra den lækre mundfuldstørrelse i sushi til de overdådige fiskefavoritter er der noget for enhver smag. Margueritten har naturligvis stadigvæk alle de gamle, klassiske retter, som du forbinder med stedet.


Margueritten Grill & Café har fået taget nye billeder af deres nye retter, og her ses deres lækre pokébowl med sprød kylling (Foto: Margueritten Grill & Café)

Men det stopper ikke der. Med sushi-køkkenet i huset kan Margueritten Grill & Café nu også tilbyde mad ud af huset til enhver lejlighed. Uanset om det er til konfirmation, privatfest eller en hyggelig sammenkomst, kan de levere lækker sushi og fiskeretter til dit næste arrangement.

“Uanset om det er den behagelige mundfuldstørrelse eller overflødighedshornet af fiskefavoritter, der skal serveres. Du kan også lade kokkene vælge. De har lidt af et talent for at finde ud af, hvad du vil have – også det, du ikke ved, du vil have, før du får det,” lyder det fra Henrik.

Plads til endnu flere
I september er der endnu flere spændende ændringer på vej. Margueritten vil udvide den overdækkede terrasse og tilføje 18-24 ekstra siddepladser, hvilket betyder, at endnu flere gæster kan nyde den hyggelige atmosfære.

Der vil også være flere 2-personers borde, der kan kombineres, hvis du kommer i større grupper. Restauranten er særligt populær om aftenen, og når ombygningen er færdig, vil der være plads til 56 indenfor og 42 udenfor.

Det nye lokale vil også kunne bookes til møder eller fødselsdage, hvilket giver endnu flere muligheder for at nyde Margueritten's gæstfrihed.


Margueritten Grill & Café har gjort meget for at menuen omfavner alle, og det gør den nu (Foto: Margueritten Grill & Café)

For at holde sig opdateret med de seneste nyheder om menuer og konkurrencer opfordrer Henrik alle til at følge Margueritten Grill & Café's Facebook-side.

Margueritten Grill & Café har forvandlet sig til det lokale spisested, der omfavner enhver gæst, og lader dem udforske en bred vifte af delikatesser og nyde en afslappet atmosfære.

Uanset om du er en sushientusiast, elsker fiskeretter og burgers, eller bare søger et hyggeligt sted at mødes med venner og familie, er Margueritten det perfekte sted at besøge.

Så kom forbi og lad dig forkæle med deres nye og spændende menuer, og støt om om det helt særlige sted på Skovlundvej 16 i Skødstrup.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Margueritten Grill & Café