Nonbo & Eland: Lokalt forankrede mæglere

Foto: Privat . Ejendomsmægler, Michael Nonbo
Profilbillede

Efter endt fodboldkarriere begav Michael Nonbo sig ind i ejendomsmæglerfaget.
I dag er han indehaver af forretningen Nonbo & Eland sammen med sine to partnere.

 48-årige Michael Nonbo har brugt utallige timer på diverse træningsanlæg og fodboldstadions.

I dag tørner han ikke ud for sit hold i en fodboldtrøje, men derimod i jakkesæt sammen med sit hold og kollegaer hos Nonbo & Eland, med formålet at sælge huse i Egå og Risskov frem for at score mål. 

Og selvom der er blevet brugt mange timer på at sparke til en fodbold, har Michael også altid haft en interesse for boliger. 

”I mine unge dage arbejdede jeg i en kreditforening, så at læse til ejendomsmægler ved siden af fodboldkarrieren var oplagt for mig,” fortæller han. 

Tæt samarbejde med partnere og lokale

Efter fodboldkarrierens afslutning i 2006 startede han som ejendomsmægler hos en kædeforretning, der solgte boliger i områderne nær Egå og Risskov.

I 2013 tog han skridtet videre og startede egen forretning sammen med partneren Karsten Eland.
For fem år siden kom Jesper Skou Rasmussen til og sammen driver de tre Nonbo & Eland. 

Samlet set har de tre mæglere over 50 års erfaring fra branchen. Dette i kombination med deres tætte lokalkendskab med området giver dem en fordel.

En fordel, der mundede ud i, at Nonbo & Eland gennem de seneste år har været den ejendomsmægler, der har solgt flest villaer i Egå og Risskov. Derfor modtog de også Børsens Gazelle 2021. 

Foto: Privat // Forretningen består af indehaverne Karsten Eland, Michael Nonbo og Jesper Skou Rasmussen, som alle kommer fra nogle af de største ejendomsmæglerkæder i Danmark. 

”Vi er meget lokalt forankrede. Vi er kendte i området, vi bor her, vores børn går i de nærliggende skoler, så vi har stort kendskab til det område, vi sælger i. Det er en stor fordel for os at kende området så godt, og det kommer af, at vi har været her i så mange år,” uddyber Michael. 

Selvstændig med glade kunder

Udover deres personlige relation til lokalområdet er der en anden faktor, som gør det muligt for Nonbo & Eland at forblive dygtige til deres arbejde, nemlig deres selvstændighed. Ejendomsmæglerforretningen drives uafhængigt af banker og kreditforeninger, hvilket giver Michael og hans kollegaer en stor frihed. 

“Det betyder, at vi kan gøre det, som vi synes passer ind i det lokale og til den enkelte kunde. Det er en kæmpe fordel i vores optik,” fortæller han. 

Og netop kunderne har stor betydning for Michael. Med glæde fortæller han hvordan kundernes glæde smitter af og motiverer ham yderligere. 

“Det inspirerer mig at hjælpe kunder godt videre. Det er ikke hver dag, man sælger sit hus eller køber et nyt, så en god dialog og kemi med kunderne er essentielt og meget vigtigt. Når man så finder noget nyt, der passer til den enkelte kunde, er det meget glædeligt og tilfredsstillende.” 

Ikke blot kunderne bringer glæde hos Michael, men også hverdagen og alt hvad den indebærer hos Nonbo & Eland. 

“Der er aldrig to dage, der er ens. Hver dag er der spændende nye udfordringer hele tiden. Det er en konstant positiv udvikling og rejse vi er på, og det synes jeg er super spændende at være del af,” fortæller han.

Rejsen fortsætter

For Michael er det ikke svært at udpege hvad der har været karrierens højdepunkt.
At træde ud af kædeforretningers trygge favn og springe ud i eventyret med at åbne sin egen forretning står nemlig øverst på listen. 

“Vi er super stolte af, hvor vi er i dag, og hvor langt vi er kommet, men det stopper ikke her. Rejsen skal fortsætte, og vi har for kort tid siden åbnet butik nr. 2 i virkelig flotte lokaler på Åboulevarden i Aarhus C., hvorfra vi kan hjælpe sælgere i både Aarhus C., Højbjerg, Åbyhøj med videre, ” fortæller han.

Det er vigtigt for Michael og hans partnere, at rejsen kun fortsætter så længe, at de selv kan følge med, hvorfor de er ekstra opmærksomme på at sætte tempoet så det hele passer og hænger sammen. Dette indebærer blandt andet at sammensætte det rigtige hold.

En fodboldtræners fornemste opgave er at sammensætte fodboldholdet, så de bedste resultater kan blive skabt. Det samme gælder for Michael, der gør en dyd ud af at skrue det rigtige hold sammen: 

“Det er vigtigt at sammensætte det rigtige team, med folk, som vi kan stå inde for og hos os kan kunderne være sikre på, at alle som fremviser deres bolig er uddannede ejendomsmæglere, som kan yde den bedste service. Vi vil have gode folk på vores hold, og det er vigtigt at alle nyder at være en del af holdet. Vi må godt løbe stærkt, men vi skal kunne følge med os selv, så vi alle fortsat er glade for at komme på arbejde,” fortæller Michael om sine højt værdsatte kollegaer. 

Vil du høre mere om Michael og hans kollegaer hos Nonbo & Eland, så besøg deres hjemmeside her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen