Østjyllands Politi: Nyt fra Egå - mandag den 27. april


Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fremstilling i Retten i Aarhus

Østjyllands Politi fremstiller senere i dag en 74-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Manden sigtes for flere tilfælde af voldtægt ved samleje mod en mindreårig pige under 12 år, begået over en periode på fem år. Tidspunktet for fremstillingen er pt. ukendt. Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.


**

 

Butikstyv tog slik og chokolade i lommerne

Østjyllands Politi modtog søndag kl. 14.47 anmeldelse fra en butiksdetektiv i Netto i Viby, som havde tilbageholdt en 52-årig mand for at stjæle fra butikken. Butiksdetektiven fortalte, at han havde set den 52-årig stoppe flere slikposer, chokolade og andet i lommerne på sine bukser. Den 52-årige havde derefter forladt butikken uden at betale for varerne, hvorfor detektiven havde tilbageholdt ham. Da den 52-årige ikke var samarbejdsvillig og virkede aggressiv, havde butiksdetektiven tilkaldt politiet. Den 52-årige blev sigtet for butikstyveri.


**

 

Smed joint fra sig på gulvet af bilen

En 20-årig mand blev natten til mandag kl. 01.05 sigtet for narkobesiddelse, da en patrulje rettede henvendelse til en bil, han var passager i, og som holdt parkeret på en parkeringsplads ved Torpevænget i Aarhus V. Den 20-årige smed ved henvendelsen en joint fra sig på gulvet af bilen, og blev efterfølgende sigtet for besiddelse af narko.


**

 

Færdsel

Søndag kl. 17.24 blev en 20-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Randersvej i Aarhus C.

Søndag kl. 18.39 skete der et færdselsuheld i krydset Skanderborgvej/Gammel Sellingvej i Hadsten. En 44-årig mandlig bilist påkørte i forbindelse med svingning en lyssignalstander. Der skete kun mindre materiel skade.

Natten til mandag kl. 00.05 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Havnevej i Grenaa.


**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Toftesvinget i Egå begået mellem tirsdag den 21/4 kl. 15.00 og søndag den 26/4 kl. 11.25


Kilde: Østjyllands Politi