Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Egå - lørdag den 24. april

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Egå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fremstilling i Grundlovsforhør

Østjyllands Politi fremstiller i dag kl. 1030 ved Retten i Randers en 45-årig mand fra Bulgarien..
Den 45-årige mand er sigtet for tyveri af pakker fra PostNord
Politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen

Resultatet af Grundlovsforhøret kan indhentes ved Vagtchefen, når retsmødet er overstået.

 

Vanvidskørsel – gaderæs.

Nogle personer havde fredag aften kl. 2222 taget opstilling for at afvikle noget vanvidskørsel på Færgevejen i Ebeltoft. Strækningen for gaderæset var markeret med blinkende røde lamper på kørebanen og en person havde taget opstilling til at igangsætte vanvidskørselen fra en startlinje.
2 biler deltog i gaderæset og accelerede kraftigt side om side med hinanden over en strækning på ca. 200 meter.

Heldigvis var politiet også på stedet !
Begge førere af bilerne, en mand på 23 fra Randers-området og en 25 årig mand fra Syddjurs fik deres kørekort administrativt inddraget på stedet og deres biler blev beslaglagt.
Den ene ønskede både inddragelsen af kørekortet og beslaglæggelsen af bilen forelagt retten.


Farlige våben

En politipatrulje bemærkede lørdag den 24/4-21 kl. 0146 på Martildelundsvej 8 i Viby, en mandsperson, som løb fra en parkeringsplads da han så politiet. Politifolkene fandt det lidt mærkeligt at manden stak af på den måde og besluttede at kigge lidt nærmere på området. På den måde fandt de 2, tilsyneladende, stjålne scootere samt en el-cykel med lad.

Politifolkene kiggede lidt nærmere på cyklen og fandt på ladet af cyklen en pistol med isat magasin samt 3 macheter. Alle disse effekter er blevet indbragt til politistationen for nærmere undersøgelse og for at se om vi kan finde frem til den rette ejer til de forskellige effekter – ikke mindst hvem der har haft pistolen.
Der er ikke noget signalement af mandspersonen, som stak af fra stedet – men politiet vil naturligvis gerne høre fra ham eller andre som har befundet sig i området omkring kl. 0200 i nat og måske har set mistænkelige personer eller mistænkelig aktivitet.
Man bedes ringe 114, hvis man har oplysninger i sagen.


Færdsel

Fredag kl. 19.37 blev en 44-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Lyngbyvej i Trustrup. Den 44-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret.

Fredag kl. 20.58 blev en 33-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ. Den 33-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret.

Fredag kl. 23.41 blev en 71-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej i Odder.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

På Nobilisvej i Egå begået mellem torsdag d. 22/4 kl. 20.00 og fredag d. 23/4 kl. 08.00
På Sct. Peders Gade i Randers begået fredag d. 23/4 mellem kl. 12.00 og kl. 14.30

 

Med venlig hilsen

 

Jens Rønberg

Vagtchef.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler