Seneste regnskab fra ÅRHUS SURF & SKI ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede
Søren Martin Mørch

ÅRHUS SURF & SKI ApS i Egå kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ÅRHUS SURF & SKI ApS en bruttofortjeneste på 3,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlæge Elsa Durhuus ApS i Egå kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 328.374 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. august 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SURFLINE ApS i Egå kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 8,9 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SURFLINE ApS en bruttofortjeneste på 8,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 17,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TØMRER- & SNEDKERFIRMA ANDERS NØRGAARD ANDERSEN ApS i Egå kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 41.575 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TØMRER- & SNEDKERFIRMA ANDERS NØRGAARD ANDERSEN ApS en bruttofortjeneste på 1,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Aarhus Sea Shop ApS i Egå kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 338.954 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Aarhus Sea Shop ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen