BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Institut for Odontologi og Oral Sundhed (IOOS) på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en klinisk lærer med tilknytning til Sektion for Oral Økologi pr. 1. oktober 2023. Stillingen er en tidsbegrænset deltidsstilling på 5 timer ugentligt fra 1. okotber 2023 til 30. september 2025, med mulighed for forlængelse.
Er du en erfaren tandlæge? Har du solid undervisningserfaring – eller lyst til at undervise? Vil du være med til at uddanne fremtidens tandlæger? Til at forebygge og helbrede sygdom samt at fremme sundhed i befolkningen? Har du erfaring inden for fagområderne tandsygdomslære og materialelære? Er dine svar et ”ja”, så har du nu mulighed for at blive en del af vores team ved at søge en stilling som (præ-)klinisk lærer i fagene Præklinisk Kursus, Præklinisk Funktion og Rehabilitering og Basal Oral Rehabilitering ved tandlægeuddannelsen på IOOS – Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Aarhus Universitet.
Dine arbejdsopgaver
Som (præ-)klinisk lærer er dine primære arbejdsopgaver undervisning af tandlægestuderende på 1., 4. og 6. semester i tandsygdomslære samt fremstilling af undervisningsmateriale, i et tæt samarbejde med flere kolleger.
Du bliver en del af et godt kollegialt fællesskab med gode muligheder for faglig udvikling og sparring og en del af et team med flere engagerede kliniske lærere og forskere, som refererer til fagansvarlig Sebastian Schlafer/sektionsleder David Evar Kraft.
Dine kompetencer
Du er uddannet tandlæge, gerne med dansk autorisation som tandlæge og med ret til selvstændigt virke.
Vi forventer, at du:
- har praktisk erfaring
- har erfaring med eller lyst til (præ-)klinisk undervisning inden for fagområdet tandsygdomslære
- har en pædagogisk didaktisk tilgang til din undervisning eller ønske om opkvalificering inden for området
Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sebastian Schlafer
på E-mail sebastians@dent.au.dk.
Arbejdsstedet er Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C.
Om Institut for Odontologi og Oral Sundhed
Du vil som klinisk lærer blive ansat på et internationalt anerkendt institut, hvor vi forsker i sundhed og sygdom i tænder, mund og kæber og uddanner studerende til at forebygge og helbrede sygdom og fremme sundhed i befolkningen. Vi har et inspirerende internationalt forskningsmiljø med fokus på orofacial sundhed som en integreret del af almen sundhed. Vi dækker alle uddannelser inden for det orofaciale område fordelt på fire overordnede professioner: tandlæge, tandplejer, klinisk tandtekniker og tandklinikassistent med unik mulighed for at skabe synergi mellem uddannelserne og uddanne det samlede behandlerteam til sundhedsvæsenet. På instituttet er vi cirka 300 medarbejdere og 650 studerende, og vores samarbejde bygger på respekt, tillid og anerkendelse. Du kan læse mere om instituttet her og om fakultetet her.
Ansættelsesperiode
Ansættelse af kliniske lærer sker for en periode af 2 år med adgang til forlængelse for en ny periode på 2 år. Efter den anden periodes udløb, respektive efter i alt 4 års beskæftigelse, kan der være mulighed for videre ansættelse uden tidsbegrænsning.
Ansættelsesgrundlag
- Ansættelse som klinisk lærer forudsætter relevant kandidateksamen.
- I de tilfælde hvor undervisning eller vejledning finder sted i praksis stilles der krav om, at den kliniske lærer selv driver praksis.
- Ansættelsesproceduren er yderligere beskrevet i ministeriets Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter.
- Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten - Bilag 6.
- Aflønning sker i overensstemmelse med ovenstående og Lønkatalog for medarbejdere ved Health.
- Kvalifikationskrav og stillingsindhold beskrives yderligere i stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.
Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
- Ansøgning
- Curriculum Vitae
- Eksamensbevis
- Skabelon til ansøger – øvrige videnskabelige stillinger
- Dokumentation for dansk autorisation som tandlæge og specialtandlæge, hvis relevant for stillingen, uploades under feltet ’Ekstra dokumenter’
- Publikationsliste, hvis relevant for stillingen
- Undervisningsportfolio, hvis relevant for stillingen. Vi henviser til Vejledning til anvendelse af undervisningsportfolio
- Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet.
Bedømmelsesudvalget kan beslutte at efterspørge ikke indsendt materiale i bedømmelsen. I så fald kontakter vi dig, og du vil være forpligtet til at indsende materiale, medmindre din ansøgning trækkes tilbage.
Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.
Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.
Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på www.au.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Aarhus Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Aarhus Universitet, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://AU.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=48900283-3c27-4962-b1be-e9d54a2664dc
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5833778