Ved Køreskolen 8250 er relationen i centrum

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Når man taler med Steen Zacho Jørgensen om hans køreskole, er man ikke i tvivl om, at han brænder for både at hjælpe mennesker fra A til B og skabe tryghed på vejene. Hans passion for mennesker er ikke til at tage fejl af. 

Steen Zacho er indehaveren af Køreskolen 8250, som han har drevet siden 2007, men det var faktisk ærgerlige omstændigheder, der fik Steen Zacho til at indse, at hans ild brændte for andet end kontorarbejde. Steen Zacho arbejdede nemlig for TDC koncernen i mange år, hvor han desværre ii 2005, blev underlagt nogle af de mange omstruktureringer og fyringsrunder, der var i koncernen på daværende tidspunkt.

Selvom Steen Zacho dengang var ked af at skulle forlade TDC koncernen, så var en ren tavle på arbejdsfronten også med til at pege ham i den retning, som har gjort, at han nu står med en køreskole, som han brænder for:

Havde jeg vidst det, så skulle jeg have været kørelærer for lang tid siden. Det er helt fantastisk lige pludselig at være den, der kan lære unge mennesker noget. Det er en helt anden oplevelse at være kørelærer, for her ender man jo med en succes forstået på den måde, at de unge mennesker, de står jo der og er glade og tilfredse, og man har fået lært dem nogle ting og givet dem noget med, når de skal ud i trafikken,” fortæller han.

For Steen Zacho er det hundrede gange sjovere at drive en køreskole end at sidde stille i en sluse som konsulent.


Kilde: Steen Zacho 

Det er også tydeligt, når man taler med Steen Zacho, at Køreskolen 8250, for ham, er meget mere end bare end forretning.

Det, der gør hans køreskole anderledes end andre køreskoler er, at han driver skolen på egen hånd og har lokaler i eget hjem. Samtidig har Steen Zacho kun hold med ni elever af gangen, og det er der en god grund til:

Jeg er med dem fra start. På den måde får man lidt en anden relation til hinanden. Og så er der nogen, der siger, at det skal man ikke, fordi det er en forretning, men det er vigtigt, at man kan sammen med hinanden. Kemien den skal kunne passe - det er vigtigt for trygheden,” forklarer han.

Det handler, for Steen Zacho, om at skabe en relation til de elever, han har, så det på den måde føles så trygt, som overhovedet muligt, når de skal med ham ud på vejene - og det er det, som de små hold muliggør.

Specielt, hvis man sammenligner med en større køreskole, hvor der er tilkoblet flere kørelærere. Her kan Steen Zacho følge eleven fra første dag, så han lærer dem at kende, inden de skal begive sig ud på den grænseoverskridende færd, det kan være at skulle køre bil for første gang.

Ikke kun for nybegyndere - trygheden er vigtig uanset alder
Steen Zacho brænder ikke kun for at skabe en tryg oplevelse for de unge mennesker, der skal tage kørekort for første gang. Han tilbyder også det, han kalder for ‘rutinetimer’:

Jeg slår også, på min hjemmeside, et slag for den ældre generation. Dem, der glemmer at kigge sig over skulderen, når de drejer, hvor jeg så er ude at sige, om man måske så ikke er der, hvor man skal tage et par rutinetimer,” fortæller han.


Kilde: Køreskolen 8250

Steen Zacho fortæller, at det ikke er nogen, han har hver dag, men det er alligevel heller ikke unormalt, at ældre mennesker ringer ind til køreskolen og ønsker at få deres færdelsviden genopfrisket. Det kan være alt fra, at man har glemt færdselsreglerne, til at der er noget, man er blevet bange for. Hvis man for eksempel er blevet bange for at køre på motorvej, så vil Steen Zacho hellere end gerne hjælpe med at køre en sådan fobi af.

For Steen Zacho er det trygheden, der er i højsædet - og det er aldrig for sent at blive endnu tryggere ved at køre bil, samtidig med, at der heller ikke er nogen skam i at trænge til en genopfriskning af færdselsreglerne.

Hvis du ønsker at læse mere om Køreskolen 8250, kan du klikke dig ind på hjemmesiden, hvor du også kan finde Steen Zacho’s kontaktoplysninger. Du kan også følge med på køreskolens Facebookside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Køreskolen 8250 // Steen Zacho Jørgensen