Vil du være med til at dele kærligheden til den Aarhusianske natur?

Profilbillede
Simone Alice Nygård Holm

Aarhus Deler Naturen er et projekt, der stiller skarpt på naturformidling og den fælles kærlighed til den aarhusianske natur. Det er et projekt, hvor du har mulighed for at bidrage med egne naturoplevelse og lade dig inspirere af andres. 

Vi har mange skønne naturområder i Aarhus. Tag for eksempel Egå Engsø, Marselisborg Skov og biodiversiteten på Eskelunden. Der er så mange gode oplevelser at opnå i vores mange unikke skove, parker og grønne områder. 

Formålet med Aarhus Deler Naturen er at være en inspirationskilde for aarhusianerne og samtidig invitere dem til at være med til at dele naturen med hinanden. Dette gøres ved en fælles platform, hvor man kan lade sig inspirere af dygtige naturformidler, der tager dig med ind i de aarhusianske skove og omkring de naturskønne perler via Aarhus Deler Naturens Facebook-kanal “Natur og miljø i Aarhus” samt Instagram-profilen @aarhusdelernaturen.  

Hvis du også har lyst til at dele dine gode naturoplevelser, så kan du bruge hashtagget #AarhusDelerNaturen på både Instagram og Facebook. Du kan også selv lade dig inspirere til din næste store naturoplevelse ved at kigge på hashtagget.  

Kilde: Redaktionen