Bliv en del af vores fantastiske team på Skæring Plejehjem - vi søger en engageret og kreativ kollega til aftenvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Vil du være med i et helt fantastisk team med fagligt gode kollegaer? Et sted, hvor vi arbejder tæt sammen i alle vagtlag, deler faglig sparring på tværs af afdelingerne, lytter til hinanden og respekterer hinandens forskelligheder?

Har du lyst til sammen med kollegaer at give vores borgere en hyggelig og god aften med gode stunder? Vil du have medindflydelse og følelsen af, at dine idéer bliver hørt og taget i betragtning i plejen hos borgerne? Så er det dig vi ønsker som vores kommende kollega til vagter primært i aftenvagt.

Kom og bliv en del af hverdagen på Skæring Plejehjem med 28 skønne borgere. På Skæring Plejehjem er vi nysgerrige på hinanden og ser muligheder frem for begrænsninger. Her er plejen et kendetegn på, at vi tager udgangspunkt i borgernes ønsker og behov. Vi arbejder ud fra at opretholde struktur i hverdagen, samt skabe trygge rammer og forudsigelighed for borgerne. Hos os er der fokus på respekt for borgerne, og vi arbejder ud fra en empatisk og omsorgsfuld tilgang til andre mennesker.

Vi har primært rolige aftenvagter, men de kan også være travle med mange forskelligartede opgaver, der skal løses samtidig. Der er derfor brug for, at du kan samarbejde tæt med kolleger og at I sammen kan prioritere opgaverne.

Din profil:
Om du er nyuddannet eller har erfaring er ikke det væsentligste. Det vigtigste er, at du har lyst til at tilbyde ældre borgere med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser det allerbedste. Du skal have lyst til at tænke sundhed, nærhed og værdighed ind på måder, der giver mening for den enkelte borger. Og du skal have fokus på et godt arbejdsmiljø, samt kreativitet og en positiv tilgang. 

Vi arbejder ud fra et højt fagligt niveau i den grundlæggende og komplekse sygepleje og omsorg, hvor du skal være kvalitetsbevidst og kvalitetsudviklende. Vi søger en kommende kollega med gode kommunikative evner og med flair for relationsdannelse, både i samarbejdet med borgerne og dine kolleger.

 Din profil har følgende kompetencer:

 • Uddannelse som sygeplejerske eller SOSU-assistent 
 • Stabilitet og engagement med en naturlig interesse i borgernes velbefindende
 • Har et godt overblik og kan tage ansvar for at skabe ro i tilspidsede situationer
 • Energisk og evner at indgå aktivt i faglige opgaver i hele huset
 • Kan selvstændigt tilrettelægge og prioritere dine opgaver
 • Har gennemgående kendskab til CURA eller mod på at lære det
 • Anvender fordomsfri og anerkendende kommunikation i alle relationer
 • Besidder en god samarbejds- og refleksionsevne
 • Fleksibel og bidrager til at vi kan få enderne til at nå sammen

Derfor skal du vælge os:

 • Du vil få et gennemarbejdet introduktionsprogram, hvor du får tilknyttet både en primær og en sekundær læringsmakker.
 • Du bliver en del af en mindre, men yderst stabil personalegruppe, hvor vi tager hånd om hinanden.
 • Vi har dygtige faste afløsere, som tager ansvar i teamet.
 • Vi er ét team, som bruger humoren aktivt i vores dagligdag.
 • Hos os har du mulighed for at arbejde selvstændigt og i teams.
 • Du vil få mulighed for faglig og personlig udvikling.
 • Du bliver en del af et tværfagligt kvalitetsarbejde med borgersikkerhed i fokus.
 • Du får mulighed for at dine idéer og din kreativitet bliver set, hørt og inddraget.
 • Du får en arbejdsplads med frihed under ansvar, tillidsfuld ledelse og åben dialog.

Om huset:
Skæring Plejehjem er smukt beliggende med udsigt til bugten. Visionen er at udeliv er en integreret del af livet på plejehjemmet, hvor det er et ønske fra borgerne at skabe et aktivt og meningsfuldt hverdagsliv. Aktiviteter sammen med borgerne er en stor del af vores hverdag, men døgnrytme og rolige nætter eller gode stunder om natten, er lige så vigtige i vores arbejde og har derfor høj prioritet.

Som ny medarbejder vil du opleve et velfungerende plejehjem, hvor du har mulighed for at bidrage med ideer og få et spændende arbejdsliv. Vi ser os selv som ét fælles hus, hvor vi hjælper hinanden hele vejen rundt. Vi bekymrer os om hinanden, der er en god stemning i huset, og humor er i højsædet. Vi elsker sociale arrangementer, ikke kun med borgerne og deres pårørende, men i høj grad også med hinanden.

Der arbejdes i 5/2, hvilket er hver 2. weekend.

Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område.

Pt. forventes tjenesten fortrinsvis at være i aftenvagt.

For alle vores stillinger gælder det, at vi helst vil arbejde sammen med vores faste kollegaer, så der er brug for fleksibel indstilling, så vi hjælpes ad ved sygdom, orlov og lign.

Løn og ansættelsesvilkår:
Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat. Så vi ser gerne en ansøgning fra dig snarest.

Stillingen ønskes tiltrådt den 1. august 2024 eller før. 

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
  
Ugentligt timetal: 28 timer.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forstander Christina Christensen på tlf: 8713 2954, eller på mail: gcc@aarhus.dk   

Du er velkommen til at besøge plejehjemmet, inden du skriver ansøgningen. Kontakt Christina for at aftale besøget.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 2. juni 2024

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 4. juni 2024.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle. Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Sommersmindevej 2, 8250 Egå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054245

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet